Iskam3D.com

На ти със стереоскопичните 3D технологии и продукти

Iskam3D.com header image 3

За Сайта


Добре дошли в сайта Iskam3D.com, чийто автор, тоест аз, се подвизава под името Антон Белев, още известен и като Bloody и е запален стерео 3D ентусиаст от години. Именно благодарение на дългогодишния ми интерес в тази област и следене на развитието на технологиите в поредния бум на интереса към стереоскопичното 3D съм натрупал много ценен практически опит и познания, които възнамерявам да споделя тук с всеки, които също проявява интерес и има желание да научи нещо ново и полезно.

Идеята за този сайт датира отпреди повече от 2 години, но по онова време стерео 3D решенията тепърва започваха да бележат своя пореден бум на запад, а у нас като че ли все още беше прекалено рано за тях и затова чак сега той се появява на бял свят. Вместо него, преди малко повече от две години стартирах 3DVision-Blog.com, точно това, което трябваше да бъде Iskam3D.com, на английски и за много по-широка англоговоряща аудитория, но вече е време да осъществя плана и за български специализиран сайт, който да е посветен на стереоскопичните 3D технологии.

Ако проявявате интерес към възможността да играете на игри в стереоскопичен 3D режим, без значение дали на компютъра, или на специализирана гейм конзола, да гледате 3D филми у дома на 3D телевизор или проектор, обичате 3D филмите на кино, искате да правите 3D фотографии или да снимате 3D видео, то тук ще намерите много полезни неща по темата. Но този сайт има за цел не само да предоставя информация от един ентусиаст на тема 3D технологии, а по-скоро да се превърне в общност за потребителите, които се интересуват от 3D, които да обменят опит и да си помагат взаимно…